Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek a GTA4, fifa14,...

Szerintetek a GTA4, fifa14, CS:GO elmenne ezen a gepen?

Figyelt kérdés

Intel core 2 duo E7500

2.93 GHz

3gb DDR3 Ram

320GB HDD

MSI radeon HD 5450 LP 1GB vidikartya

#CS:GO #FIFA 14 #ezengepen
2015. dec. 17. 20:06
 1/5 gnoomage ***** válasza:
Sztem a GTA4 lehet egyedül a bajos.. Az van iszonyatosan ocsmány módon elkészítve.
2015. dec. 17. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszt, meg azt megtehetnem, hogy a vidi kartyat kicserelem egy Nvidia GT 610-re szerinted erdemes ? Szinten 1GB-os kartya.
2015. dec. 18. 02:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg annyi, h a far cry3 futna rajta lagg nelkul? Tudom, h van gepigeny az interneten megneztem, elviekben mennie kene, az erdekelne, h lagg nelkul futna-e rajta
2015. dec. 18. 02:21
 4/5 gnoomage ***** válasza:
A két vidikari kb egy súlycsoport, egyikbe jó ez, másikba meg pont ez a rossz és ez fordítva, 1:1 az állás a kettő között. A Far Cry érdekes dolog mert nekem laggolt egy olyan gépen, ami simán kivitte volna... Így biztosra nem tudom megmondani kivinné-e.
2015. dec. 19. 15:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi, viszi far cry-t, viszont nem valami gyonyoruen, de meg igy is elvezheto.
2015. dec. 22. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!