Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Benzinkutas wifi időkorlátot...

Benzinkutas wifi időkorlátot ki lehet kerülni?

Figyelt kérdés
Sok benzinkúton a wifit csak 1 órára engedik, vagy korlátolt mennyiségű adatot adnak. Tuti van módszer arra, hogy ezt kikerüljük... Mi alapján nézi ezt? IP vagy Mac cím? Ha ezeket megváltoztatom akkor újra 0 ról indulok?

2015. dec. 16. 00:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
vírusos?! Milyen orosz vírusirtód van neked... nem mellesleg nem hiszem el hogy ilyen értetlenek itt az emberek, már a kérdés címéből adott a kérdés, de még leírás van, de még így is megkérdezik hogy MIT IS AKARSZ? na jó inkább hagyjuk, kajak még én értelmesebb vagyok kérdezőként mint más "válaszolóként"
2015. dec. 16. 18:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Már páran leírták hogy a MAC címet nézik, de te még mindig azt kérdezed hogy mi alapján nézik...

Akkor még egyszer leírom hogy a MAC cím alapján nézik.

2015. dec. 16. 19:09
 13/17 P.O.C. ***** válasza:

"na jó inkább hagyjuk, kajak még én értelmesebb vagyok kérdezőként mint más "válaszolóként""

Hát akkor te egy zseni vagy, így nincs szükséged ránk magad is meg tudod oldani. :)

2015. dec. 16. 19:17
 14/17 anonim ***** válasza:
A kis értelmes :'DD
2015. dec. 17. 11:11
 15/17 A kérdező kommentje:

nyilván ha ott lennék megpróbálnék mindent, de egyelőre nagyon nem járok pályamenti kutakra, és a legtöbb ember analfabéta az informatikához szóval 1, vagy belenyugszik hogy lejárt az 1 óra vagy le se szarja.

És eddig konkrétan nem nagyon írták le hogy "A MAC CÍMET NÉZI!" hanem csak "szerintem..."-eket hallottam, vagy éppen megkérdezték hogy "akkor most mi is a kérdésed?" és ezért lett elegem.

De akkor annak aki vette a fáradtságot és értelmezte is a kérdést annak megköszönöm.

2015. dec. 18. 01:39
 16/17 anonim ***** válasza:

"belenyugszik hogy lejárt az 1 óra vagy le se szarja. "

Még jó hogy belenyugszik. Nem azért van a benzinkúton WiFi, hogy azon töltsd le a Star Wars legújabb részét, hanem arra hogy ellenőrizd az e-mail -eket, elolvasd a híreket, felnézz a Facebookra...stb miközben szürcsölgeted a kávédat tankolás után. Ez nem telik 1 óránál több időbe...

2015. dec. 18. 10:50
 17/17 A kérdező kommentje:
akkor gondolj egy 50 es éveiben járó kamionosra, akinek családja van, talán már unokái is. Ha mindenkivel akarna beszélni az 1 óra rohadtul kevés lenne, és a mobilnet pedig országra szól nem európára. És minden országban mobilnetet venni elég költséges lenne.
2015. dec. 18. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!