Benzinkutas wifi időkorlátot ki lehet kerülni?
Már páran leírták hogy a MAC címet nézik, de te még mindig azt kérdezed hogy mi alapján nézik...
Akkor még egyszer leírom hogy a MAC cím alapján nézik.
"na jó inkább hagyjuk, kajak még én értelmesebb vagyok kérdezőként mint más "válaszolóként""
Hát akkor te egy zseni vagy, így nincs szükséged ránk magad is meg tudod oldani. :)
nyilván ha ott lennék megpróbálnék mindent, de egyelőre nagyon nem járok pályamenti kutakra, és a legtöbb ember analfabéta az informatikához szóval 1, vagy belenyugszik hogy lejárt az 1 óra vagy le se szarja.
És eddig konkrétan nem nagyon írták le hogy "A MAC CÍMET NÉZI!" hanem csak "szerintem..."-eket hallottam, vagy éppen megkérdezték hogy "akkor most mi is a kérdésed?" és ezért lett elegem.
De akkor annak aki vette a fáradtságot és értelmezte is a kérdést annak megköszönöm.
"belenyugszik hogy lejárt az 1 óra vagy le se szarja. "
Még jó hogy belenyugszik. Nem azért van a benzinkúton WiFi, hogy azon töltsd le a Star Wars legújabb részét, hanem arra hogy ellenőrizd az e-mail -eket, elolvasd a híreket, felnézz a Facebookra...stb miközben szürcsölgeted a kávédat tankolás után. Ez nem telik 1 óránál több időbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!