Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lefagyott az mp3 lejátszóm....

Lefagyott az mp3 lejátszóm. Hogy tudom újraindítani?

Figyelt kérdés
Próbáltam számítógépen is,nem sok sikerrel.
2015. dec. 15. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Elem ki.
2015. dec. 15. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Milyen típus?

Sansa clip+-nál például 20sec-ig kell nyomni a bekapcsoló gombot.

2015. dec. 16. 00:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Elemet kivettem,nem használt.Philips sa2625/02.Próbáltam már 3percig benyomni a gombot,nem segített.Nem tudom mit lehet vele kezdeni.Szervízben 5000ft-ért rendbehozzák(talán,ez csak a bevizsgálás díja,nincs garancia,hogy jó is lesz utána)csak sokallom érte,úgy,hogy nem biztos,hogy jó lesz.
2015. dec. 16. 08:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Manual szerint ezt még kipróbálhatod, szervíz előtt:

A lejátszó nem kapcsol be.

• Elfelejtette lenyomni a 2; vagy nem nyomta elég hosszan. Nyomja meg és tartsa lenyomva

a 2; amíg a Philips üdvözlés nem villog a kijelzőn.

• A készülék eleme lemerült, mivel hosszabb ideig nem használta azt. Töltse fel a lejátszót.

A fentiek közül egyik sem működik, használja az eszközkezelőt a lejátszó

visszaállításához:

1 Indítsa el a számítógépén a Philips Device Manager (Philips eszközkezelőt) a Start >

Programok > Philips Digital Player (Philips digitális audio lejátszó) > SA26XX >

Philips SA26XX Device Manager (Philips SA26XX eszközkezelő) menüből.

2 Nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot, miközben csatlakoztatja a készüléket a

számítógéphez.

3 Tartsa lenyomva a gombot, amíg a Philips Eszközkezelő felismeri a lejátszót és visszaállító

módba vált.

4 Katttintson a repair (javítás) gombra és kövesse az Device Manager (Eszközkezelő)

utasításait.

5 Miután a lejátszó meg lett javítva, csatlakoztassa le azt a számítógépről és indítsa újra.

[link]

2015. dec. 30. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!