Mi a véleményetek a JBL GO bluetootos hangszóróról?
Kinéztem ezt a kis hangszórót, mert megfizethető ára van. Sok tesztet és videót néztem róla és valahol azt olvasom, hogy méretéhez képest jól adja a basszust, máshol meg azt, hogy ne várjunk tőle sokat. Nekem fontos lenne a basszus, mert olyan zenéket hallgatok, amihez kell. Azt nem tudom, a tesztekben milyen equalizer beállításokkal próbálták, mindenesetre nekem az is állítva van, szóval lehet többet ki tudnék hozni belőle.
Még arra is kíváncsi lennék, ha minél nagyobb a Watt száma, akkor jobban adja a mélyet is?
Előre is köszönöm!
Ha szereted a tescos rádió minöséget akkor ajánlom.
philips SB5200 na az ki agya a basszust.
jbl go 3watt
philips SB5200 10watt És igen jobban adja a mélyet.
BLOW BT460
Tulajdonságok:
Hangszórók száma: 2 db Szatellit hangszórók száma: 0 db Maximális RMS teljesítmény: 20 Watt Mélysugárzó (Subwoofer): no data Berendezés bemenet/kimenet: Micro USB, 1 x AUX, 1 x USB, 1 x Micro SD Beépített rádió: Igen
Így is ismerheti: BT 460 30 326, BT46030326, BT460 (30 326), BT46030-326, BT 460 (30-326)
Ez például 7000 ft, és nagyon megéri
Árukeresőn keress rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!