Ilyenkor mit tehetek?

Figyelt kérdés
Nyertem egy elég dràga tabletet! De hazavittem és se blokk se garipapír nincs a dobozba! Ha véletlen elromlik akkor mit tudok te én, vagy hova forduljak gariügyben? Egyébként egy samsungról van szó. Gyàrtó esetleg segíthet? Bocsi hogy itt tettem fel a kérdést!
2015. dec. 14. 22:51
 1/3 anonim válasza:
Igen picit kategória fail gyanús :D Googlen meg kell nézni hol lehet szervizelni esetleg telefonon érdeklődni, hogy mivel nyerted ilyenkor mi a szitu :) És miért nem nézted meg ott helyben egyébként ?^^
2015. dec. 14. 22:54
 2/3 anonim válasza:

Úgy tudom.Hogy eladáskor regisztrálják a vásárlót.Mivel nagy értékű eszközről van szó.Ezért ahol nyerted.Annak az intézménynek az adatai. A gyártónál vagy a hivatalos forgalmazónál be lesznek regisztrálva.

Garanciális ügyintézést ez esetben, a hivatalos forgalmazó központjában tudod intézni.

Ha találsz rajta egy (service tag) kódot.Azt az interneten keresztül, le tudod ellenőrizni!

2015. dec. 14. 23:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2015. dec. 15. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!