Xbox360-at szeretnék vásárolni. Mit javasoltok, mire figyeljek?
Az ismerősödnek köze nincs a konzolokhoz. (látom más is észre vette)
Neked el kell döntened hogy, egyedül játszol, vagy szeretnél multizni co-op gamek-et tolni.
Azok amelyekre jellemző volt a túlmelegedés (Xenon 2005 November.) (Zephyr 2007. Április) (Opus 2007.Július) (Falcon 2007 Szeptember)ezek is azért mert 90nm technológiával készültek.
2008 Szeptemer-től jöttek a "Jasper" gépek (amelyek már 65nm technológiával készültek) (nekem is ez van a mai napig tökéletesen működik az Xbox One mellett)
Az újabbak Trinity (Valhalla),Corona, Winchester ezek már 45nm technológiát használnak.
Szóval a túlmelegedés az első 4 típusra jellemző, Jasper"-tól újabbakra nem.
Amúgy ez függ attól is hogy használjuk a konzolt állítva semmiképpen, a DVD lejátszó nem a vertikális működésre lett tervezve, csak fektetve érdemes használni jól szellőző helyen nem beszorítva egy hi.fi állványba csak mert ott jól néz ki, szőnyeg ne legyen alatta mert, a súlyától belenyomódik, és az alsó két szélén is vannak szellőzési pontok.
A játékokat mindig!! fel kell másolni a HDD-r (ezért célszerű minél nagyobb vinyóval venni) így kíméled az olvasót gyorsabbak lesznek a betöltések és persze halkabb működést eredményez.
A Slim-et vagy az "E" verziót javasolnám azok az újabbak.
UI.
A konzolok sosem a melegedés miatt mentek tönkre (mert ugye még működik megy a hűtő ventilátor), hanem kikapcsolás után a konzolban maradt hő volt ami apródonként kivégezte a gépet, és egyszer csak előjött játék közben.
Én ez ellen úgy védekeztem hogy kikapcsolás előtt hagytam a "Dashboard"-ban a gépet 3-5 percig és utána kapcsoltam ki + egy asztali külön erre célra rendszeresített ventilátorral fújattam a gép jobb oldalát kb 5-10cm ről merőlegesen és érezhető volt a hátulján ahogy fújta ki a még meleg levegőt a gépből.(ezért működik még, mindig hibátlanul lassan 8 éve az én Jasper gépem + az évente 2x kitakarítás egyszer cseréltem lézer fejet kb 1 éve).
"A játékokat mindig!! fel kell másolni a HDD-r"-
Ezzel vitatkoznék. Nem kell, csak célszerű. Vannak olyan játékok amiket muszálj (GTA V pl) de sok tud cd-ről is futni. De persze érdemes telepíteni, taglaltad hogy miért.
Amúgy 40ezer kicsit kevés, ennyiért max használtat kapsz. Én ennyiért adtam el anno a 2013-as Slim gépem fél év garanciával, meg asszem 3-4 játékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!