Szerintetek milyen hangfal lenne idealis kis terbe 100k korul? Zene hallgatasra kell. (Pop rock metal klasszikus rap)
Figyelt kérdés
A lenyeg h hangos legyen es szepen es tisztan szoljon.2015. dec. 10. 10:40
1/4 Osynho válasza:
100k-ba az erősítőnek, kábelezésnek is bele kell férnie?
2/4 anonim válasza:
Ha kicsit utána jársz a dolgoknak és van kézügyességed illetve szerszámaid, tudsz építeni magadnak hangfalat. Jóval olcsóbban jön ki.
Én magamnak építettem egy párat amik elég frankók lettek. Ehhez még lett szerezve egy régi Denon erősítő. Hangzás hibátlan, hangerőt még maxon soha nem próbáltam de rendesen lehetne vele büntetni egy panelban az biztos :D
Ha gondolod elküldöm privátban az alapanyagokat amiből én dolgoztam. A végeredmény ilyen lett:
3/4 A kérdező kommentje:
Mar vettem egyet es mivel lany vagyok nem barkacsmester ezert szamomra lehetetlen h barmit is epitsek a lego hazakon kivul x'D de koszonom a valaszokat
2016. dec. 6. 12:33
4/4 anonim válasza:
Esetleg megmondanád milyet vettél ?
Csak kíváncsiságból érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!