Szerintetek érdemes megvásárolni ezt a laptopot (HP)?
Kinéztem egy notebookot egy szlovák honlapon, mivel itt élek.
A szérianeve: HP Pavilion 17-g155nc
Az alábbi oldalon látható:
Ide is leírom a fontosabb paramétereit:
17,3 - Full HD (1920x1080)
proci: AMD A8-7410
4 magos, 2,2 GHz
graf. kártya: AMD Radeon R7 M360
8 Gb belső memória
+ win10 hozzá
Ahogy látható a honlapon, 676 euró, ez átszámítva kb. 202 000 Ft. Nagyon tetszik, szép a kialakítása, és elég erős gépnek is tűnik. Az ára is meg van, viszont jár hozzá op.rendszer.
Hogyan látjátok? Érdemes megvásárolni?
Biztosan nincs benne, mert írva van, hogy 1TB-os HDD van benne.
Nézőpont kérdése, hogy mi kell legyen ennyiért egy laptopban.
Mire használnád? Játszanál is vele? Nagy szükséged van a nagy tárhelyre (1TB)?
A jelenlegi gépemben 500 GB van, és már lassan kinövöm, szóval igen. Jó lenne az a + tárhely. A barátom is szeret játszani, így rá is gondoltam a gép kiválasztásánál. Én csak netezésre használnám, viszont filmnézés miatt szeretném a nagy képátlót, valamint a full HD minőséget.
Jelenleg Asus A52J típusú gépem van, ezt szeretném most lecserélni. Egyébként semmi baja nincs, pedig januárban lesz 5 éves. Szeretnék egy hasonlóan strapabíró notebookot. A HP-ről eddig csak jókat hallottam, a Pavilion modell pedig kifejezetten mutatós és szép. Ezért gondoltam erre a gépre.
Leírtam már.
"Én csak netezésre használnám, viszont filmnézés miatt szeretném a nagy képátlót, valamint a full HD minőséget."
Viszont ha már notebookot vásárolok, szeretném a lehetőségeikhez mérten a legjobbat.
Kb 180 ezret szánnék rá. Ezt a gépet egy szlovák honlapon 574 euróért, azaz 176 ezerért meg tudnám venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!