Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a baja a DVD lejátszómnak?

Mi a baja a DVD lejátszómnak?

Figyelt kérdés

A márkája LG RH177.

Az a gond, hogy legutóbb néztem rajta egy filmet, és egyszer csak magától kikapcsolt. Be akartam kapcsolni, ki is írta amit szokott, hogy "Hello!" és hogy "Please Wait!" de amikor az utóbbit kiírta nem csinált semmit. De mivel nem enged bekapcsolni, így a lemezt sem tudom belőle kivenni, pedig lehet, hogy azzal volt baja.

Kihúzni és ismét bedugni már próbáltam.

Mi lehet a gond? Mit tegyek?

2010. márc. 22. 12:47
 1/2 anonim válasza:
Az hogy kikapcsol amiatt is lehet h. túl melegszik. Szedd szét, porold ki. Ha csak ennél a lemeznél aktuális a probléma, akkor a lemez tré, ha nem csak ennél akkor cseréld le a lejátszót. Manapság 5 rongyért kapsz 1 DVD lejátszót szóval sztem nem 1 hatalmas beruházás. Egyébként, (személyes tapasztalat) az olcsó "vaccak" dvd lejátszót mindent visz, a drágább pedig válogat, nem játszik le mindent. Személy szerint én amondó vagyok h. a TV-t meg a dvd-t is dobd a kukába: Venni kell 1 jó számítógépet szép nagy monitorral, egy bomba netet re, és bármelyik este mozizhatsz mert 5 perc alatt bármelyik akár legújabb mozifilmet is letöltöd. ENNYI
2010. márc. 22. 13:57
 2/2 anonim ***** válasza:

tudod mi a gond? 1 éves elmúlt, ugye?

nekem már a második romlott el garancia lejárta után...

ez a gyártok célja. vegyél másikat

2010. márc. 22. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!