EGy 4GB-os Xbox360-on ugyanúgy futnak a játékok, mint egy 500GB-oson, csak nem lehet felmásolni rá?
Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok túl jártas az elektronikai eszközök terén,úgyhogy inkább felteszem a kérdést,mert ha nem érdemes megvenni,inkább hagyom a fenébe :D
És mielőtt mondanátok:
Tudom,hogy használtan hasonló árakban veszek 250-500GB-osat,de ez most nem érdekel.
Előre is köszönöm!
2015. dec. 4. 17:33
1/6 A kérdező kommentje:
Azt pedig tudom,hogy multiplayerezéshez nem elég a 4GB,de úgysem szeretnék multizni.
2015. dec. 4. 17:36
2/6 anonim válasza:
persze ugyan ugy futna
de inkább rgh-ott gépet vegyél nem kell megvenni annyi hogy letöltöd xboxra fel és mehet a játék
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi,hogy ennyire tudatlan vagyok,és lusta vagyok ki guglizni,de mi az az Rgh? :D
2015. dec. 4. 17:39
4/6 anonim válasza:
xmedia360.hu
ezen az oldalon nézzeges.
5/6 anonim válasza:
Az rgh hasonló mint a flash csak ezerszer jobb ja és mikor nézed a videót ne gondolj olyanra hogy meg kell venni és úgy telepíted fel rá egyszerűen le töltöd rá másolod penrivera rá xbox-ra kb 5 percet vesz igénybe
a link:
6/6 anonim válasza:
ja és 4 gb-os xbox-on nincs értelme z rgh-nak mert nem tudod mire feltelepíteni a játékot az rgh kb 15.000ft futárral eggyyütt elsőnek vinyót vegyél bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!