Amatőr fotósnak ebben a kategóriában mit ajánlotok?
Sziasztok! Még főiskolás diák vagyok, de szeretnék idővel komolyabb (hivatásos) fotóssá fejlődni. Reklám, tájfotó, absztrakt, sport minden érdekel nagyon régen. Jelenleg egy fujifilm s1500-am van és úgy érzem már egy hónap után kezdem kinőni.
A zoomtartományát, képminőségét. érzékenységét tekintve is. Szinte már csak Manuális módban használom.
Szeretnék egy két éven belül beruházni egy gépbe ami közepes/jó képminőséggel rendelkezik.Az se lenne rossz ha a vázat nem kellene hamar lecserélnem. Tájfotóhoz (+éjszakai városfotókhoz), koncertfotókhoz, HDR-hez, portrékhoz kellene. Ezekben vagyok otthon inkább.
Előreláthatólag 150-200 ezer Ft lesz az amit ennyi idő alatt ebből a célból megtudok spórolni.
Tamron-sigma obikkal/használt objektív vásárlással kapcsolatban is érdekelnének vélemények. Érdemes használtan/olcsón obit venni? Mire számíthatok pl: egy tamron zoom/ széleslátókörű obitól?
Belépő szintben gondolkodjatok, ha kérhetem, mert amíg nem dolgozok nem biztos hogy lesz 600 ezrem egy vázra :D
Canon-EOS 400-500-550, Nikon D3000,Pentax K-X, Sony alpha sorozat. Ezeket néztem.
Köszönöm! Canon EOS széria elég szimpatikus volt alapból is.
Lehet hogy gyűjtök inkább még egy kicsit majd és veszek egy új vázat a középkategóriában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!