Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lg 3d smart tv, tönkre teszi...

Lg 3d smart tv, tönkre teszi a külső merevlemezt, miért?

Figyelt kérdés
A merevlemezen van kb.500 giga adat,egy pár percig kezeli a tv.és utánna tönkreteszi a fájlrendszerét,úgy hogy még a számítógép sem ismeri fel.Lehet ez ellen valamit csinálni,vagy csak bosszankodni,hogy lg.-t vettem?
2015. dec. 1. 07:36
 1/3 vatafak ***** válasza:
a tv használatijában nincs vmi adat arról h milyen rendszerkövetelmények vannak külső vinyó esetén? usb3, formázási paraméterek stb?
2015. dec. 1. 08:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is LG 3D LED tv-m van és a bemeneteknel van direkt egy hdd USB csatlakozó (ra van írva) en oda rakom be mindig (320gb és 1tb) egyikkel se volt gond se a tv se a hdd részen. Egyszer volt kint az LG szerelő nem emiatt és akkor beszélgettünk, ő azt mondta, hogy 1tb-ig bírják ezek a tv-k a külső hdd-ket. Ha továbbá sem megy esetleg hívd fel az LG-t, elég jo az ügyfélszolgálatuk, biztos segítenek.
2015. dec. 1. 10:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem is 3db.usb port van,de egyikre sincs ráírva,hogy hdd.Na mindegy most leformáztam újra a hdd-t,de most a tv-vel,nem a számítógépen hátha az is számít.És most megpróbálom kevesebb adattal és az első usb.portba.Már két merevlemezt kifektetett egy pillanat alatt.Egy samsung M3 és egy adata.Mind a kettő egy terrás.
2015. dec. 1. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!