Gamer PC-hez milyen alkatrészeket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Egy ideje gyüjtögetek egy új gépre, amit főleg játszásra használnék, de nem tudom hogy miket kellene beleraknom. Igen én akarom összetenni vagy összetetetni. Talán komolyabb gépet vennék összerakva. Az elvárásaim csak azok hogy:Gta5,Rust,Stranded Deep,Forest,Crew fusson el rajta "szépen" és férjen bele 120-140.000ft-ba.
Alkatrészekről/Gépekről linket köszönnék.
!!!A "hülye lennék ennyit költeni egy gépre" stb.. kérem kíméljen.. ez a pénz erre lett gyüjtve!!!
2015. nov. 30. 20:43
1/3 anonim válasza:
Én nem fogom azt mondani, hogy "hülye lennél ennyit költeni egy gépre" mivel ez az összeg egy gamer gépre még kevés is! :)
Én a helyedben még gyűjtenék +30 ezer Ft-ot, és akkor abból kapsz egy olyat, amivel elleszel pár évig. :)
2/3 anonim válasza:
Inkább gyűjtsél olyan 200.000-et és abból már egy elég szép gépet össze lehet hozni.
3/3 A kérdező kommentje:
Jó-jó persze.. De számolgattam és karácsonyra kb 50-60.000 er megint bejön plusz az ösztöndíj december az 17.000
2015. dec. 1. 06:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!