Milyen tabletet ajánlotok max.70 ezer ft-ig? (egykét játék kell rá, meg netezés. ) Samsung galaxy tab 4 7. 0 milyen?
Jaa, köszönöm,mert azt néztem hogy billentyűzettel adják. Neked van tapasztalatod ezzel a tabbal?
És a Galaxy Tab 4 -et miert nem ajánlod? Tényleg olyan rossz?
Nem rossz a galaxy 4 sem, de volt szerencsén 7 colos tablethez, a böngészéshez egyszerűen kicsinek találtam.
a menügombok kicsik, alig bírtam eltalálni. A betűk kicsik, meg minden kicsi. Az ilyen célú felhasználáshoz minél nagyobb a kijelző, annál jobb. Ha túlzónak találod a 10 colos méretet, akkor keresni kell egy jó 8 colost, de böngészéshez a 7 colosról lebeszélnélek.
Visszatérve az Asus-ra, az sem egy csúcs gép, mondjuk inkább hogy alsó-középkategória, de legalább van benne 2 giga memória, meg 16 giga tárhely alapból. Weblapokhoz meg jól jön a 10 col.
Ahha, és nem lassul be nagyon az asus?
Tudsz mondani jó 8 colost?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!