Xbox 360 live, online hogy van ez?
Ha leakarom tölteni pl. a gta5-öt akkor rgh-zva kell legyen az xbox, és megkell adni a bankszámlaszámot?
És, hogy tudjak regisztrálni, akkor meg kell adni a bankszámlaszámot?
És az xbox live-on letudom tölteni a gta-t és a minecraft-ot? (És ha igen akkor kell rgh az xbox-ra?)És ha letöltöm live-rol a gta-t akkor tudok online-ba is játszani?
Veszel egy live-ot és azt veszel meg amit akarsz ,igen kell hozzá a bankkártyaszámod.
Ha RGH-zod akkor nem jatszol Online mivel live-ozni se tudsz akkor....
Az RGH ha jól tudom azt jelenti hogy flash-elve van,ami azt jelenti hogy viszi az írott játékokat.
Nem szabadna rá Live-ot tenni,de nagyon sok ismerösöm van aki tett rá és nem lett semmi.
Szerintem jobban járnál ha vennél XBOX Live feltöltökártyát mert olcsóbb mintha letöltenéd.
Pénzt a prifilodra úgy tudsz tenni hogy veszel Microsof point-ot,pl Dunaújvárosba a Tescoba azon belül pedig a Segába.
Ez ugyanolyan mint a live.
Sajnos azt nem tudom hogy bankkártyával Dashboardon hogy tudod megvenni.
Amúgy ha van Gold-od havonta kapsz 2 ingyen játékot,ami pénzes ahhoz kell Microsoft point
Remélem segítettem.
És ha beütöm a bankszámlaszámot akkor hány forintot visz le havonta/évente?
És kötelező megadni bankszámlaszámot?
És pontosan hogy van ez a feltöltőkártya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!