Vettem egy Samsung 43J5500 tv-t. Szeretnék hozzá egy billentyűzetet, csak nem tudom ez jó-e hozzá?
Figyelt kérdés
Microsoft All-in-One Media billentyűzet ez lenne az.Szerintetek jó lenne hozzá?#Microsoft All-in-One #Samsung 43J5500
2015. nov. 22. 16:39
1/12 anonim válasza:
Ha bluetooth-os mindkettő akkor jó, ha valamelyik nem az, akkor marad az usb-s vezetékes megoldás.
2/12 A kérdező kommentje:
De az van írva vevőfelülete USB.És a Tv-be is van USB. Akkor?
2015. nov. 22. 17:16
3/12 anonim válasza:
A Smart tévék támogatják a legtöbb USB vezetékes egeret és billentyűzetet is. Bedugod a tévébe és elvileg megy. Ha pedig mindkettő támogatja a bluetooth-ot is, akkor megy vezeték nélkül is. Nincs ebben semmi bonyolult.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2015. nov. 22. 17:37
5/12 A kérdező kommentje:
Haveromnak van Tesco-s egere azzal ment,szerintetek akkor ezzel a billentyűzettel menne?
2015. nov. 22. 19:09
6/12 A kérdező kommentje:
Vagy más billentyűzetet ajánlotok?
2015. nov. 22. 19:10
7/12 anonim válasza:
Bluetooth-osat ha a tévéden van, erről győződj meg - vegyél hogy ne kelljen fél méterre a tévétől lenned, de olyat amin van touchpad is hogy ne kelljen külön egér. A tévével viszont fel kell ismertetned a vezetéknélküli cuccokat a rendszer menüpontban.
8/12 A kérdező kommentje:
Van a TV-n USB bemenet,abban nem vagyok biztos,hogy Bluetooth is van de utána nézek..
2015. nov. 22. 21:09
9/12 A kérdező kommentje:
Bocs ha tévedek,de ha USB bemenet van akkor Bluetooth is van?
2015. nov. 22. 21:11
10/12 anonim válasza:
Elvileg van benne bluetooth is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!