Hogy lehet elektronikai eszközt kisütni?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy egy elektronikai eszközt, panelt hogy lehet kipurcantani mechanikai külső sérülés nélkül? Töltő adapterét át lehet kötni, hogy 230V-ot kapjon ne 12/24V-ot?2015. nov. 20. 04:32
1/5 anonim válasza:
Mi a cél vele? Utána lehet érdemi választ adni.
2/5 anonim válasza:
Én kisebb fesz. különbséggel oldanám meg. olyan 20% plusszal. Ha nagyon eltérővel ütöd ki, azt észreveszik a szervizben.. :)
3/5 anonim válasza:
Szervizben azt is észreveszik. Ezért kérdeztem, hogy mi a cél? Mert szakembert átverni nem olyan egyszerű, arról nem is beszélve, hogy ilyen célra tanácsot adni nem feltétlen etikus.
4/5 anonim válasza:
egy jó szervizbe mindent észrevesznek... azért bátorkodtam humorizálni ilyennel, mert gondoltam annak semmi értelme, hogy azért tenni valamit tönkre, hogy utána szervizbe vigye.
Meg előlegeztem azt, hogy nem ilyenről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!