Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen tv-t érdemes vennem?...

Milyen tv-t érdemes vennem? Samsung, LG?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy tv-t. 150.000 ft-om lenne rá. Tanácsot szeretnék kérni, hogy ti milyen tv-t ajánlotok? Nagyon megoszlanak a vélemények, de sokan inkább a samsungot mondják jobbnak manapság. Nem szükséges hogy legyen benne 3D funkció, de ha belefér az árba, akkor lehet benne. Külső meghajtóról szeretném majd a filmeket lejátszani vagy rákötöm a gépre a tv-t.

2015. nov. 16. 16:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A #4 linkeden sehol nincs 123 cm. Vagy vak vagyok?
2015. nov. 16. 21:00
 12/22 A kérdező kommentje:

De ott van.

[link]

2015. nov. 16. 21:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Az csak egy skicc. Tényleg kétségeid vannak?
2015. nov. 16. 21:42
 14/22 anonim ***** válasza:

Te egy "érdekes" ember vagy.

Beteszel egy linket, innen:

[link]

Erősködsz, hogy ott a 123 cm. És ennek igazolására felteszel egy rajzot, innen:

[link]

Ráadásul a rajz egyértelműen nem erről a tv-ről van, mert a többi adat sem stimmel.(bár ez a Samsung-oldal hibája)

Szerinted ez fair játék? (Az Extreme Digital mit fog Rólad gondolni a leveled után?)

Na, szia! (Jöhet a piros kéz!)

2015. nov. 16. 22:54
 15/22 anonim ***** válasza:

Bocs, a második link helyesen:

[link]

2015. nov. 16. 22:56
 16/22 anonim ***** válasza:

Már magamat is meghülyítem. Innen tetted be a rajzot:

[link]

2015. nov. 16. 23:02
 17/22 A kérdező kommentje:
Hát te bolond vagy. A képet ugyan onnan vettem, amit linkeltem edigital oldalon tv-t:) Akkor csak nem látsz!
2015. nov. 17. 07:37
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem a samsung oldaláról tettem be a rajzot, hanem az edigital olaláról, amit linkeltem.
2015. nov. 17. 07:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Mindkét böngészőmben (Firefox és Flash Peak Slimjet) az eDigital oldalán a "Részletes leírás" alatt látható 6 db piktogram és egy hivatkozás, ami így van leírva: Tovább a gyártói weboldalra...

Ha erre kattintok, ide visz:

[link]

És valóban, ott a rajz!

Csakhogy ez a SAMSUNG oldala!

Miért? Mert:

1. Az oldal fejlécében (azaz a weboldal nevében) oda van írva

2. a gyártó a SAMSUNG (az eDigitál nem gyártó! Így nem is lehet "Gyártói weboldal"-a)

Ennyi.

Szia!

2015. nov. 17. 14:06
 20/22 anonim ***** válasza:

Az eDigital pedig nem fogja a gyártó weboldalát vizsgálni. Azt írja be méreteknek, amit neki a SAMSUNG a készülék minősítőjében/tanusítványában/műbizonylatában megadott.(a SAMSUNG gyár, és nem a SAMSUNG weboldala!) Ezért oda kellett volna címezned a kérdésedet és nem a boltnak!

Azt hiszem már tényleg nics több mondanivalóm. Egy xar "sajtóhiba" szép kis veszekedést okozott.

2015. nov. 17. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!