Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért zizeg a mélynyomóm ha...

Miért zizeg a mélynyomóm ha feltekerem a hangerejét?

Figyelt kérdés

szószerint olyan fura zzz zzz zzz hang jön belőle amit nem tudok megállapítani hogy honnan jön, meghúztam a hátulján pár csavart akkor abbahagyta, aztán olyan 10 percel később megint elkezdte... már megvan több hónapja, be is lett járatva stb, nem szoktam üvölttetni, néha szoktam csak kicsit hangosabban hallgatni ( 60-as hangerő a max rajta és 50-esen szoktam max hallgatni ).

Illetve ha odakerül hogy vissza kell küldenem garanciáztatni, azért ugye nem szólnak hogy meghúztam a hátulján a csavarokat? Szét nem lett szedve illetve a zárómatrica is sértetlen.

2015. nov. 15. 16:16
 1/1 anonim válasza:
Arra nem gondoltál hogy kicsi neki az erősítő? Vagy esetleg rossz minőségű mélynyomót vettél és azok altalában hamar el kopnak. Vagy esetleg nem is a mélynyomód zizeg hanem mondjuk melette valamilyen bútor? Esetleg ágy vagy polc amit berezegtet? Ui: ha garanciázni küldted nem muszály meg mondani hogy még húztad a csavarokat. Nem hiszem hogy észre vennék.
2015. nov. 15. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!