Tegnap vettem a Tescoban egy 40'-os Blaupunkt LED TV-t. Az a gondom, hogy nem tudom csatlakoztatni a UPC Set Top Boxhoz. Hiába állítok be bármit a tv-n, azt írja ki, hogy nincs jel. Mit hova kell csatlakoztatni, hogy működjön?
nem atalakitoval, direktben.
Ossze kell kotni a box HDMi kimenetet a teve HDMI bemenetevel, normalis kabellel.
Értettem én, hogy direktben kell összekötni. Meg is csináltam, úgy sem működik. Bármit csinálok azt írja ki, hogy nincs jel...
A Scart csatlakozóhoz van az átalakító, azt is próbáltam, nem működik úgy sem. Teljesen kétségbe vagyok esve...
Az előző Blaupunktnál a Scart csatlakozó egyik végét bedugtam a tv-be a másikat a Boxba és már működött is. Csak ennél a tv-nél nincs közvetlen Scart csatlakozó csak úgy ha átalakítom. (adták hozzá az átalakítót)
Már lassan egy napja ezzel szórakozom és egy csatorna nem jön be.. :(
Mondjuk ha a boxon van HDMI kimenet, a tévén HDMI bemenet, és van HDMI kábel is, akkor hülyeség Scart csatlakozóval használni, mivel jóval rosszabb a képminősége.
Biztos működik azon a HDMI is, csak valamit rosszul állítottál be.
Igazad lehet, mert a kép minősége nekem se tetszik annyira. Holnap kicserélem a HDMI kábelre akkor. A lényeg, hogy a válogatott meccset legalább láthattam! :)
Köszi, hogy még írtál!
miről jön a jel? Antennáról vagy kábel tv?
Mert ha kábel tv, vagy földi antenna, nem kell box
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!