Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Normális, hogy a lemezlejátszó...

Normális, hogy a lemezlejátszóm nem ad ki hangot?

Figyelt kérdés
Normálisan forog a lemez, és ha nagyon figyelek hallom, de rendkívül halkan. Rákötöttem hangfalra, de ott is nagyon halk, ha maxra tekerem akkor hallatszik kicsit :/

2015. nov. 12. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Találgasson a halál. Ha akarod, leírod hogy milyen eszközöket használsz és azokat hová dugtad.
2015. nov. 12. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez így valóban kevés info!

De nekem volna egy tippem :)

A dinamikus hangszedővel rendelkező lemezjátszód kimenetét beköttöted az erősítőd vonal bemenetére (Line In).

Ez esetben pl. lehet ilyen jelenség, mert a lemezjátszó pick up kimenete kb. 2-6 mV. Ez nem lesz elég az erősítő line in bemenetének, ami több száz mV-os jelet várna.

Kell közéjük egy RIAA-előerősítő, vagy olyan végerősítő kell , ami rendelkezik PHONO benettel.

2015. nov. 12. 21:18
 3/4 A kérdező kommentje:

SOny PS-LX300USB lemezlejátszót vettem, és egy Sony CMT-EH15-vel kötöttem össze.

Bocsi, nem értek hozzá, azért nem írtam más információt. Azt hittem megveszem a lejátszót, rárakom a lemezt és kész. Most nem tudom hogyan bírjam megszólalásra... Meg attól parázok, hogy a lejátszó hibás vagy nem tudom.

2015. nov. 12. 22:15
 4/4 A kérdező kommentje:
OKé... Elküldtem a kommentet és a lejátszó varázslatos módom megszólalt mellettem :D Azért köszönöm!
2015. nov. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!