Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Webshopon vásárolt készülékekr...

Webshopon vásárolt készülékekre van visszavásárlási garancia?

Figyelt kérdés
Budapesti üzlettől vásároltam egy mediaplayer-t 11 ezerért GLS hozta vidékre hétfőn. A régi avi filmeknél jó, de az mkv olyan halk, tv-n és fejhallgatóval sem hallom. Van egy 10 éves WD Player-em azt szerettem volna újabbra cserélni de ez halkabb. Vissza lehet cserélni mint az üzletekben?

2015. nov. 11. 18:54
 1/3 anonim válasza:
Van
2015. nov. 11. 20:03
 2/3 anonim válasza:
Van a neten vásárolt cuccokra 1 max 2 év,de egy 10 éves gépre biztos nincs!!
2015. nov. 11. 20:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, hülyeségeket nem kérdezek. Kérném figyelmesen elolvasni amit írtam. Az árut hétfőn kaptam meg. A régi készülékem helyett vásároltam újat, az újjal van gondom. Nem javításit, hanem cserét kérdeztem. Köszönöm a választ!
2015. nov. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!