Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyiért tudok venni olyan...

Mennyiért tudok venni olyan tabletet, ami PFD-ek olvasására, Office programokkal való munkára megfelelő? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és szeretnék egy tabletet, szerintem nagyon hasznos tud lenni a hordozhatóság miatt. PFD-ek és word dokumentumok olvasására használnám első sorban, netezésre, wordban és excelben dolgozni vele. A kiejlző minőségével annyi az elverásom, ha 5-6 óra hosszat nézem, akkor se okozzon szem illetve fejfájást. A mostani laptopom 15.1 colos sima HD kijelzős, nekem ez megfelelő ettől sem szokott megfájdulni a fejem ha egész nap tanulok vizsgaidőszakban rajt. Ilyen igényeknek megfelelő tablet van már viszonylag olcsó áron is ? Nem kell 100 ezreket fizetni ha erre akarom használni? Nem vagyok hülye, tudom hogy vannak tabletek 20 ezer forintért is, viszont olvastam illetve hallottam olyanokat hogy normális tablet 100 ezer alatt nincs, ha veszek egyet 50 ezerért azzal csak szenvedni fogok... Igaz ez, vagy van már korrekt áron is?
2015. nov. 11. 10:12
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy 10.1 colos gépet szeretnék.
2015. nov. 11. 10:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Vannak 100000 alatt is jó tabletek, de az androidosat felejtsd el. A windows-os tabletek közt a min. 16 GB tárhelyűt vegyél, de ha lehet inkább 32 GB legyen.
2015. nov. 11. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!