Melyik tablet a legjobb?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az alábbiak közül melyik a legjobb tablet. Néztem teszteket, de nem tudtam eldönteni, hogy melyik is legyen. Nem szeretnék nagyot, maximum 9"-ost. Eddigi befutók a Sony Z3 tablet compact és az Ipad mini 3. Ezek közül nem tudom melyik a jobb. De tetszenek a Windows alapúak is, így még jobban hasonlítana egy laptopra, de ezek közül nem találtam olyan sokat. Az fontos, hogy ha nincs is hozzá billentyűzet, (mint például az Asus Transformer bookokhoz), akkor lehessen hozzá venni valami bluetoothos klaviatúrát.
Ha valakinek van véleménye, tanácsa azt előre is köszönöm!
A legjobb tablet ilyen méretben az iPad Mini 4
A Mini 3 is nagyon jó, csak az egy évvel öregebb, ha teheted, akkor a Mini 4-et vedd.
A Windows-os tabok sem rosszak, de nem múlják felül az Apple minőséget.
Ha nincsenek nagy igényeid és van pénzed mindenképpen ipad
Sokkal több a tabletre optimalizált app és tabletes extra funkció mint androidon, hátrány a zárt rendszer, kb ha nem csak netezel és játszol rajta egy szenvdés a használata, a másik hogy a 16gb-os alapmodell semmire sem elég, 64gb-os verziónak pedig irreállis felára van
Androidos tabok előnye hogy a rendszer testreszabható, hátrány hogy vanilla androidos tab gyakorlitalag olyan mint egy nagy telefon, semmilyen tabletes extra funkció nincsen, a különböző gyártók felülete pedig egy okádék, amit ráadásul mindenféle teljesen felesleges akkuzabáló hulladékkal telepakolnak, és frissíteni sem nagyon szokták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!