Szerintetek az XBOX 360 meddig lesz még divatban, mint "kedvelt, szabadidő eltöltésére alkalmas játékkonzol"?
Mivel ugye a széria 360-as modellje egy kifutó termék a játékgyártási platformok között, eléggé kezd visszaszorulni ez a remek, gyerekkorokat átíró játékkonzol a PS4 és az XBOX One háta mögé (na meg persze lassan a Steam machine is betör).
Ki van azon a véleményen, hogy még igen is, évekig (at least 5 years) fogja használni a 360-as készülékét, ki mondja, hogy már hamarosan/ rég ideje lett volna eladni, leselejtezni egy következő generációs konzolra?
Nekem megvan még az Xbox360-am az Xbox One mellett, de váltottam nem bántam meg.
A Xbox360-as használata feleslegessé válik mert November12-től itt a "bacward compactibility" így az Xbox One futtathatók lesznek a Xbox360-as játékok + jön a win10 és a DX12, ezek fényében felesleges lesz használni az előző generációs vasat.
Én még valamikor a régi Nintendo és Sega konzolokat is előveszem (NES, Gameboy Advance, Sega Genesis) ha kedvem szottyan egy kis retrózásra.
Alapjába véve PC-s vagyok, de pont nemrég gondolkodtam el rajta hogy beszerzek egyet az előző szériás konzolokból, hogy bepótoljak néhány remek játékot.
A Steam Machine pedig valószínűleg a büdös életben nem lesz sikeres, ha csak nem dobnak ki rá valami nagyon húzó exkluzív címeket. (pl. Half-Life 3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!