Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Meguntam már a kontrollerről...

Meguntam már a kontrollerről való DJ-zést, érdemes lecserélni lejátszókra?

Figyelt kérdés

Szóval a jelenlegi felállás az, hogy nagyon szeretek zenélni, hobbiból ,kisebb klubobkan is szoktam. Jelenleg egy Reloop Beatmix , és egy AKAI LPD8-as kontrollereim vannak. Traktor 2-vel használom őket, elég profin szerintem már, És elég régóta.

A Napokban sikerült 9k forintért ráakadni egy Behringer djx700-as mixerre, teljesen jól működik.

Elgondolkodtam azon, hogy érdemes lenne lejátszókat beszerezni. Találtam is egy pár Denon DN-S1200 típusú lejátszót, használt, de szerintem elég jó áron: 100k a kettő. Újan egy darab kerül kb 130k-ba,ha jól láttam.

Szóval eladnám a Reloop beatmix-et, az LPD megmaradna, És ilyen lenne a felállás: Behringer DJX700-as mixer, 2 darab Denon s1200 lejátszó, egy Akai LPD8 az effektelésre, és mindez a Traktorral van összekötve- mivel a lejátszók is USB-sek, és ugye az LPD8 is. (És persze egy jó hangkártya is kéne)

Mit gondoltok, megérné?

2015. nov. 2. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ilyen lelkesedéssel feltett kérdésekben benne van a válasz, amit olvasni szeretnél... Te bátorítást, helyeslést vársz.

Ellenben ez a legkevésbé sem éri meg.

A közönségnek teljesen mindegy, észre sem veszik a különbséget.

(Minek cipelni a plusz súlyt és térfogatot? Kiírogatni Cd-re a zenéket csak ezért értelmetlen.)

LP-ről játszani presztízs kérdés, de átlag hallgató azt sem hallja.

Inkább hangládákra, de akárcsak egy komoly fejhallgatóra sokkal inkább megéri a fejlesztés.

2015. nov. 3. 11:09
 2/2 A kérdező kommentje:

De én főképp magam végett is zenélek,mert szeretem. Az hogy cipeljem,az számomra nem olyan nagy gond.

A másik,hogy CD-ket kell írogatni, hát nem muszáj. Mivel a lejátszókat össze lehet kötni a Laptoppal, és flasht is lehet beledugni.

Hangosítás-ra már nem akarok költeni, van elég jó hangosításom, kisebb helyekre elég, de leginkább a hangosítással nem nekem kell törődni, hanem a klubnak.

Fejhallgató-ra most nem akarok költeni, egyelőre elég az AKG k518.

2015. nov. 3. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!