Zsebrádió hangminősége rendkívül rossz miközben utazom a buszon és hallgatom, miért?
Szinte minden pillanatban rossz, akadozik a hang, vibrál, van hogy el is hallgat fél percre, pedig a Kossuth rádiót hallgattam, tehát nem egy gyenge adót... Különösen a kanyaroknál, fordulóknál változik meg a hangminőség, bár ha egyenesen megy a busz, akkor is hajlamos elhallgatni, vagy az adó nem szól normálisan.
Antennát kihúzom, de hiába...
Itthon is van, hogy nem hajlandó normálisan szólni, még kihúzott antennával sem, bár a Kossuth rádió jön rendesen, de a rádió már egy minimális forgatásával rögtön hajlamos elhallgatni, vagy elmegy a hang...
Ez jellemző és egy jó (jobb) zsebrádió vásárlásával ki lehetne küszöbölni?
Ha Budapesten utazom, akkor is ezt csinálja, tehát nem az van, hogy minden rádió így szólna...
Tudsz ajánlani olyat, amely nálad bevált?
Egyébként régen mintha a középhullám nem lett volna ennyire érzékeny, bár annak meg más baja volt, pl. ha x km-re villámlott, akkor az zavarta, de szerintem ilyen utazási körülmények közt, meg irányérzékenység szempontjából elég jó volt.
Érdekelne még az is (ha valakinek van tapasztalata) hogy a mobiltelefonokban lévő beépített FM rádió ilyen szempontból milyen minőségű, ki mit tapasztalt, vagy netán ez is mobiltelefon-márkától is függ?
Nekem Nokia van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!