Skadowsk kérdése:
Tudnátok jó gamer egeret ajállani?
Figyelt kérdés
Jelenleg trust gxt 31 esem van de nem jott be nagyon nagy kénylmetlen stb2015. okt. 31. 23:43
1/3 anonim válasza:
Szia,
Ez izlés kérdése, kinek mi jön be. Én CS:GO-ra vettem egeret. Fő szempontok: állítható dpi, legalább 5 gomb, ami izlés szerint programozható, vezetékes és relatíve jó árban legyen.
Előtte volt a4tech egerem, ami a mai napig működik. így végül egy a4tech x7 xl-750 lett. [link]
Sokan lenézik az a4techet, mert nem kerül 15-20 ezrekbe, de aki próbálta az x7-es termékcsaládot az 90%-ban csak dicséri. Nagy előnye, hogy 7 gombos, amik szabadon macrozhatók. egy Steelseries QCK egérpad mellé nagyon fa..za.
Ha nem jön be és keret van rá, akkor a razer közül igazából bármelyik :)
2/3 anonim válasza:
Épp ez az, egeret csak úgy lehet venni ha amgad fogod kézbe és érzed hogy milyen, mert elhet ami másnak kényelmes az neked kényelmetlen lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
értem én is csgozni veszem köszi a válaszokat
2015. nov. 1. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!