Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A tanítható távirányítók...

A tanítható távirányítók hogyan működnek? Kell rajtuk lenni valamilyen LEARN gombnak vagy valaminek? Mart amiket taníthatóként árulnak, azokon semmi ilyesmit nem látok.

Figyelt kérdés

2015. okt. 30. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Inkább DVD-nek kéne hozzá lennie. A távirányító nem magától fog tanulni, a tanulás gombtól, szerintem Te is tudod :) Általánosságban ezekhez egy program jár, ha nincs DVD akkor a gyártó honlapjáról kell letölteni a programot. Ebben kell "tanítani" a távirányítót. Na persze ezt csak eddigi informatikai tapasztalatomra alapozom, lehet pár gyártónál máshogy van. Részletesebb infókat kapnál, ha a gyártóra rákeresnél, azon belül is a termékre. Szerintem ott részletesen le lenne írva minden .
2015. okt. 30. 00:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy van a távirányítóhoz egy viszonylag vastagabb füzetke, amiben több ezer 6-8 jegyű szám van, mindegyik számhoz egy-egy gyártó egy-egy készüléke tartozik. Megkeresed neked mid van, beírod, használod, örülsz.
2015. okt. 30. 08:38
 3/7 anonim ***** válasza:
A távirányító menüjében van a tanuló mód. Le kell nyomni a tanítani kívánt gombot, majd egy másik távirányítót felé fordítva kell lenyomni a megtanulandó gombot.
2015. okt. 30. 08:51
 4/7 A kérdező kommentje:

A másik, az eredeti távirányító funkcióit akarom neki megtanítani, ahogy a 3-as írja.

De hogy lehet egy távirányítónak menüje?

Egyébként már csináltam ilyet, de már nagyon régen, nem emlékszem. De mintha úgy lett volna, hogy megnyomom, hogy LEARN, aztán a gombot, amit át akarok programozni és besugárzom az eredeti távirányítóval. De az egy márkás, drága tanítható távirányító volt. Ebay-en meg már 1000 forintért is árulnak, de lehet, hogy azon csak azt értik, mint az első, második válaszoló, hogy egymás után több típus jelét is sugározzák vagy "megtanulják", hogy melyik típus jeleit kell küldeniük. De nekem ez nem elég, én speciális funkciókat akarok programozni az egyes gombokra.

2015. okt. 30. 09:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Itt vannak a képek, le is írják hogyan kell, hosszan kell nyomni a TV, DVD, stb gombokat a tanuláshoz:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezeken van LEARN gomb is:

[link]

[link]

2015. okt. 30. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Menüje úgy van, hogy egy lcd kijelző van a távirányítón.

A Lidlben szokott lenni ilyen távirányító 2000 ft-ért, tud tanulni, makrókat és háttérvilágítása is van.

[link]

2015. okt. 30. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Aha, ebay-en ezt az lcd-set találtam:

[link]

Ez 4000 Ft.

2015. okt. 30. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!