A tanítható távirányítók hogyan működnek? Kell rajtuk lenni valamilyen LEARN gombnak vagy valaminek? Mart amiket taníthatóként árulnak, azokon semmi ilyesmit nem látok.
A másik, az eredeti távirányító funkcióit akarom neki megtanítani, ahogy a 3-as írja.
De hogy lehet egy távirányítónak menüje?
Egyébként már csináltam ilyet, de már nagyon régen, nem emlékszem. De mintha úgy lett volna, hogy megnyomom, hogy LEARN, aztán a gombot, amit át akarok programozni és besugárzom az eredeti távirányítóval. De az egy márkás, drága tanítható távirányító volt. Ebay-en meg már 1000 forintért is árulnak, de lehet, hogy azon csak azt értik, mint az első, második válaszoló, hogy egymás után több típus jelét is sugározzák vagy "megtanulják", hogy melyik típus jeleit kell küldeniük. De nekem ez nem elég, én speciális funkciókat akarok programozni az egyes gombokra.
Menüje úgy van, hogy egy lcd kijelző van a távirányítón.
A Lidlben szokott lenni ilyen távirányító 2000 ft-ért, tud tanulni, makrókat és háttérvilágítása is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!