Ozon Rage 7HX headset-et megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Eddig mindig olcsó füleseket vettem, de mindig ráb*sztam. Szal most egy jó gamer fülest szeretnék, és erre gondoltam. A durván 20k-s ár, és a 7.1-es hangzás miatt szerintem megérné. Szerintetek?2015. okt. 29. 11:25
1/3 anonim válasza:
a ST jobb vetel.
Ez csak virtualis 7.1, hangzasra nem jobb mint a ST, es az lenyegesen olcsobb.
2/3 A kérdező kommentje:
Hm... hogy érted hogy "virtuális 7.1"? Mellesleg arra is vetettem pár pillantást.. De ha hangminőségben, és semmi másban nem jobb, és ugyanaz a gyártó, akkor ott szerintem minőségbeli különbség lehet (mármint törékenység, anyaghasználat, kényelem, stb.). Persze azért még elgondolkodom azon is.
Amúgy ha azt nem vesszük figyelembe, hogy mennyibe kerül, megéri megvenni? Tehát nem fog 1 év után tönkremenni és jó lesz a hangzása?
2015. okt. 30. 00:44
3/3 A kérdező kommentje:
Utókornak: Nagyon jól működik, mindenkinek ajánlom! 220 Volt-nál vettem
2015. nov. 25. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!