SONY DSC H 7-ről mik a vélemények?
Figyelt kérdés
Elég jókat olvastam róla mindenhol, sőt sok helyen írták, hogy abban az árkategóriában messze a legjobb gép. Amatőr 'fotós' vagyok (nem is nevezném magam annak, tényleg csak hobbi szint), főleg természet- illetve a városfotókra használnám. Szerintetek?2010. márc. 17. 20:31
1/1 anonim válasza:
Ne halgass az első hozzászólóra. Nekem H7 van, tavaly nyáron vettem, előtte is Sony gépem volt, és nem bántam meg. Ki..szott jó szerintem. Ha meg az árát nézem, akkor mégjobb.
Szűrőket az eb@y-on vettem hozzá, így jó képeket lehet szerkeszteni vele. Meg pótakkut is töltővel.
Amikor nem fotózok, akkor a suliban a táskában videóra állítva csinál felvételt az órák alatt kikapcsolt kijelzővel. Aztán a hangot áttöltöm a telóra, és senki se érti hogy tudom megjegyezni azt a sok cuccot amit a tanár magyaráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!