Samsung L110 fényképezőgéppel kapcsolatban milyen tapasztalatotok van? Másnak is gondja van vele, vagy csak mim fogtunk ki egy gyári selejtet?
Figyelt kérdés
Egész pontosan ara lennék kíváncsi,hogy többeknek is van e vele gondja,és amit ma vettem észre,hogy a videofelvételeknek nem jó a hangfelvétele.Visszanéztem a számítógépen az összeset,amit eddig csináltam vele és mind recseg ropog írtó hangosan.Be kellene állítani rajta valamit? Ha igen mit,segítsetek.Vagy csupán arról van szó,hogy a mikrofonjával van valami? De amikor magán a fényképezőgépen hallgatom vissza ott nem hallatszik a recsegő hang.
Várom az okos válaszokat.
Köszi mindenkinek.
2010. márc. 17. 20:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!