Milyen pc kormányt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Mostani kormányom egy speed wheel 5 amely meglepően jó ahoz képest hogy 7 ezer forintért vettem:) Olyan kormányt keresek ami 900 fokos és van hozzá bot váltó. Eddig a logitech driving force gt-t néztem ki mert fele annyi mint egy g25 és a g25-ből a kuplungot és a h váltót nem is használnám + nem költenék kormányra annyit. szóval 40 ezer forint körül ti milyen kormányt ajánlanátok?2015. okt. 27. 20:01
1/2 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy most pont van rá pénzem de megéri várni vele karácsonyig? Olcsóbb lesz szerintetek?
2015. okt. 27. 20:06
2/2 anonim válasza:
A driving force GT jó választás. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Azóta egy rossz gamepad felhasználásával csináltam hozzá kuplungot és H váltót is, úgyhogy teljes az élmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!