Play Station 4 vagy Play Station 3?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy két információhoz hozzájutni mielőtt megvenném valamelyiket is: (Nekem egy PS2-m volt régebben)

1.

Mire jó az, hogy hány GB egy Play station? (láttam van több féle 12 GB, 50, 250, 500, 1 TB...)

Mekkorát érdemes venni? Mi a minimum ami játékokra elegendő? Nekem inkább játszani kellene...

2.

Hallottam olyat h NET-ről le lehet tölteni játékot a gépre? (akkor gondolom kell a tárhely mert nem CD-n vannak)

Ha netről rendelem vagy töltöm rá akkor olcsóbb a játék ? Mert ha nem akkor felesleges a nagy tárhely szerintem, de lehet hülyeséget mondok...

3.

PS4 vagy PS3, mindegyiknek szép a grafikája jó tv-n? Melyiket érdemesebb megvenni? Nagy különbség van a két gép között? Árban tudom h igen!!!

Köszönöm előre is a segítséget!

2015. okt. 26. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:

1, A ps belső tárhelye határozza meg, hogy mennyi adat fér rá. Ezen tárolja a mentéseket, frissítéseket, a játékok által telepített adatokat (game data) illetve a filmeket, zenéket, képeket ha esetleg azt is szeretnél rátenni.

Érdemes legalább 250GB-set venni (szerintem). Ha sok játékod van akkor a game datával is megtelik a 12GB-s (bár az is bővíthető)

2, a PS accountoddal tudsz letölteni játékokat a PS Store-ból. Elég gyakran vannak akciók amikkel olcsóbbak a játékok a bolti árnál. Illetve olyanok is fenn vannak amiket lemezen (már) nem tudsz megvenni. Emellett ott a PS+ amin keresztül havi előfizetésért juthatsz hozzá néhány játékhoz letölthető formában

Ha eddig PS2-d volt akkor én mindenképpen PS3-at ajánlom. Rengeteg olyan játékot adtak ki rá amit kár volna kihagyni és most már (akár használtan is) fillérekért hozzájuk lehet jutni. (killzone, GOW, infamous stbstb). A grafikája a ps2-höz képest kifejezetten szép bár nyílván a PS4 szebben mutat. Ellenben a ps3-ra nem feltétlenül szükséges PS+ t kötni az online multihoz és a játékok is sokkal olcsóbbak rá. Emellett jelenleg sokkal több PS3-as játék van mint PS4-es.

2015. okt. 26. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább egy PS3 ha meg új generációs konzolt akarsz akkor várd meg a következőt generációt
2015. okt. 26. 13:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket :) szerintem jó lesz a PS3 :)
2015. okt. 27. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!