Miért nem működik a HDMI?

Figyelt kérdés
Egy Samsung tv van összekötve egy Samsung laptoppal. Eddig működött rendesen win 8-al de tegnap felraktam a win 10-et és azóta annyit csinál hogy amikor bekapcsolom a gépet a Samsung logót még mutatja a tv de utána kiírja hogy nincs jel. A gépen a beállításokban rákattintottam az észlelésre és azt írja hogy nincs csatlakoztatott eszköz. Mi tudok csinálni? Ha nem muszáj nem szeretném újra rakni a gépet, csak ha nincs más megoldás. Köszi előre is.

2015. okt. 24. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze megmagyarázni nem tudom, kevés a tapasztalat a w10-el, de én kínlódás helyett a telepítés 4. napján visszatértem a w7-re. (újratelepítettem a gépet) Viszont ha hagyod akkor még több hibára is rá fogsz jönni.
2015. okt. 24. 18:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Akkor lehet hogy ez marad. Egyébként ez a bátyám gépe és tv-je. Nekem egy Asus laptopom van és egy LG tv-vel van összekötve. Win 10 van a gépen 2 hónapja kb és eddig még nem volt gondom vele. Úgyhogy szerintem ez gép függő lehet.

Remélem lesz még valaki aki tud valamit mondani a problémával kapcsolatban, mert kb 400 giga adat van a gépen amit nagy meló átmeneti. És nincs sok kedvem hozzá :D

2015. okt. 24. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!