Samsung lcd tv betört képernyő?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a betört képernyőre él-e a garancia(tudom, hogy nem, de azért megkérdezem). Illetve lehetséges-e a javítás? Olvastam, hogy nagyon drága javítani, de mindenképpen ezt választanám.2015. okt. 24. 16:22
1/3 anonim válasza:
Javítás LCD panel cserével. Sok gyártó modelljeiben vannak ugyanolyan, vagy nagyon hasonló típusú lcd panelek.
Utána kell nézni, nincs-e valakinek panelhibás készüléke, amiben ugyanolyan az lcd panel.
Én raktam már LG be is Samsung panelt, az utólsó miliméterig, furatig ugyanaz volt, csak a csatlakozója volt fordítva. Csak át kellett fordítani a szalagkábelt-
Aztán láttam már Samsung készüléket Hannstar panellel, stb. Utána kell járni.
2/3 anonim válasza:
Olyan panelt kell belerakatni ami eredetileg is volt benne. Hiába azonos a méret, ha a belső nem. Ráadásul a tévék factory menüjében nem tudni hogy az ismeretlen paneleket mire kell beállítani, tehát mekkora feszkókat kapjon stb... lehet hogy gallyra is menne kapásból egy más gyártó panele rosszabb esetben.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor én nem állok neki szétszedni, Az üzletben ahol vettem tudnak segíteni szervízzel?
2015. okt. 24. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!