Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Samsung lcd tv betört képernyő?

Samsung lcd tv betört képernyő?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a betört képernyőre él-e a garancia(tudom, hogy nem, de azért megkérdezem). Illetve lehetséges-e a javítás? Olvastam, hogy nagyon drága javítani, de mindenképpen ezt választanám.
2015. okt. 24. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Javítás LCD panel cserével. Sok gyártó modelljeiben vannak ugyanolyan, vagy nagyon hasonló típusú lcd panelek.

Utána kell nézni, nincs-e valakinek panelhibás készüléke, amiben ugyanolyan az lcd panel.

Én raktam már LG be is Samsung panelt, az utólsó miliméterig, furatig ugyanaz volt, csak a csatlakozója volt fordítva. Csak át kellett fordítani a szalagkábelt-

Aztán láttam már Samsung készüléket Hannstar panellel, stb. Utána kell járni.

2015. okt. 24. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Olyan panelt kell belerakatni ami eredetileg is volt benne. Hiába azonos a méret, ha a belső nem. Ráadásul a tévék factory menüjében nem tudni hogy az ismeretlen paneleket mire kell beállítani, tehát mekkora feszkókat kapjon stb... lehet hogy gallyra is menne kapásból egy más gyártó panele rosszabb esetben.
2015. okt. 24. 16:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor én nem állok neki szétszedni, Az üzletben ahol vettem tudnak segíteni szervízzel?
2015. okt. 24. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!