Miért nem talál eszközt?

Figyelt kérdés
Vettem egy SAMSUNG UE48J6300AWXXH készüléket csatlakoztam vele a wifi hez működik az internet viszont rámegyek a multimédiás szközök kezelöjére és azt irja nincsen mentett eszköz pedig a számitogépem is csatlakozva van a routerhez hoztam létre otthoni csoportot viszont ígyse valaki valami ötlet? Filmeket szeretnék lejátszani vele hogy ne keljen pendrivere,dvd re kiirogatni
2015. okt. 21. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet tűzfal gond lesz.

A samsung van programja ami megossza a PC-ről a tartalmat.

2015. okt. 21. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:

De azért pár kérdés :)

Milyen router?

Milyen PC milyen OS?

2015. okt. 21. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:
UpC internetem van és ahoz járt modem ami egyben router
2015. okt. 21. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és win 10 em van
2015. okt. 21. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
És a megosztott könyvtárakat sem látja a tévéd?
2015. okt. 21. 16:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem nem látja a gépet igy a könyvtárt se látja
2015. okt. 21. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a használati útmutató 22. oldalán ezt olvasom:

Csatlakozás az otthoni hálózaton keresztül

Gyorsan hozzáférhet a számítógépén tárolt fotó-, video- és zenefájlokhoz, és gyorsan lejátszhatja őket tvkészülékén.

1. Csatlakozzon tv-készülékével és számítógépével ugyanahhoz az elérési ponthoz. Miután ugyanahhoz az

útválasztóhoz vagy elérési ponthoz csatlakoztatta őket, a rendszer beállítja az otthoni hálózatot.

2. Számítógépén válassza a [Vezérlőpult] [Hálózat és internet] [Hálózati és megosztási központ]

[Speciális megosztási beállítások módosítása] lehetőséget, majd a [Médiaadatfolyam-továbbítási beállítások

kiválasztása…] elem kiválasztásával kapcsolja be a média-adatfolyam szolgáltatást.

3. A listában a tv-készüléknél állítsa be az [Engedélyezett] opciót.

4. Indítsa el számítógépén a Windows Media Player alkalmazást. Válassza a [Beállítások] [Műsortár

kezelése] lehetőséget, majd vegye fel a tv-készüléken megtekinteni/lejátszani kívánt fénykép-, video- és

zenefájlok tárolási helyét. Ha többet szeretne megtudni a tartalom lejátszásáról, lásd: „Számítógépen vagy

mobileszközön tárolt multimédiás tartalom lejátszása.”

innen töltöttem le:

[link]

2015. okt. 22. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!