PS4 vagy Xbox One?
Részvétem azoknak akik már sokadszorra olvassák ezt a címet! :)
Kérlek azért olvassátok végig :)
Elég sokat gondolkodtam a kérdésen,de nem tudok dönteni.
A helyzet a következő: Az ötlet barátnőmtől származik, de ő még a xbox360-at nézte ki mert van hozzá "kinect" és az már milyen jó.
Arról hamar lebeszéltem mert tudomásom szerint szoknál sok volt a meghibásodás...
Maradt az újabb xbox és a ps3 vagy ps4. A ps3-at kizártam mert akkor már legyen egy új generációs készülék.
Nekem még nem volt semmi ilyesmi konzolom, így semmilyen alapom nincs a választásban. Sokat olvastam már mindkettőről és nagy különbséget nem találtam.
Amire nekem szükségem van: jól lehessen használni a kamerás részt (barátnőmet csak ez a része érdekli), erre jó játékok legyenek.
Nekem ami fontos azt nem tudom megfogalmazni, mert nem ismerem az exkluzív játékokat. Amit konkrétan megnéztem az a F1 2015 és a GTA5. Ezek mindegyikre vannak.
Olvastam az előfizetésekről, hogy mindkettőnél vannak és akár ingyen játékokat is tudok letölteni ha befizetek rá.
Szóba szokott kerülni a grafika: mindkettő tetszik, nem lényeges a különbség.
Ami részünkről fontos, hogy melyikre vannak jó-jobb játékok a kamerás részre (esetleg mikre érdemes odafigyelnem).
A másik a normál rész amit én használnék, azzal abszolút meg vagyok lőve, hogy melyik is a jobb.
A legjobb az lenne ha olyanok is írnának hozzászólást akinek mindkettő van a birtokában, és a tényleges különbségeket le tudná nekem írni!
Előre is köszönöm a segítségeteket! :)
PSX-el kezdtem,volt PS2-m és PS3 is,most PS4 van.
Eddig nem csalódtam,soha a Sonyban,ráadásul rengeteg a kiegészítő és a játék.
Nem arcoskodás,de telne KOMOLY gamer PC-re is,de akinek nem elég játékra egy újgenerációs konzol az...
Én a PS4-re szavazok!
Playstation
Amúgy 3-ra nagyon jó dolgok vannak a move-hoz, azt nézd meg szerintem jobb játékok vannak mint kinecthez
Hali!
Látom fontos a kinnect, a barátnődnek akkor az XO+kinnect-et ajánlanám, a "move" kb a felét tudja felbontásban is + technológiailag is el van maradva.
Az Xbox One most kapja meg a "Backward" támogatást így az Xbox360-as játékok is futtathatóak lesznek rajta, + jön a win10, és a DX12 a konzolra az első kettő opció most Novemberben.
Nem utolsó sorban megemlíteném az Xbox support ingyenes szolgáltatást ami kiemelkedő az XO-nál sajna a PS-nek 10 év alatt sem sikerült összehozni hasonlót.
Bármi gond lenne esetleg, futár viszi és hozza a terméket és mind ezt ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!