2.1-es Bose Companion 50 vagy 5.1-es Logitech Z906 hangfal (linkek és ismertető a leírásban)?
A Bose-t már hallgattam élőben és lenyűgöző a hangzása, de a Logitechről viszont sok jót olvastam, ezért nem tudok köztük dönteni.
Egyaránt szeretném használni laptopon játszáshoz és tv-hez filmezésre, de gondolom ez nem sok mindent befolyásol, mert van jack csatlakozó mind a két terméken, ha jól néztem.
Ha bárkinek van valami tapasztalata vagy véleménye, akkor szívesen meghallgatom. Kösz előre is.
Nekem több bose cuccom is van. Ilyen is van. Tökéletes arra amit szeretnél. De mindenképpen az 50-est vedd mert a kisebbnél csak 1 mély hagszóró van és a monitorhangszórója is csak 1 nem kettő-kettő.
A Locitech az egy bili. Felejtsd el. Az 5.1 meg semmit sem ér. 1 filmből 2-ben van talán jó hangzás csinálva.
"Az 5.1 meg semmit sem ér. 1 filmből 2-ben van talán jó hangzás csinálva."
Válassz ki az utóbbi pár évből egyet, ami szerinted nem szól jól 5.1-ben, gyere el hozzám és hallgasd meg. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!