Miért nem indul a The Crew nevű xbox 360 játékom?
Figyelt kérdés
Rendes boltba vettük meg a játékot de fogalmam sincs mit kellene csinálnom vele ,hogy végre a f* elinduljon.Olyan szinten ideges vagyok már erre a játékra ,hogy 11.000 megvettük de ripityára fogom tördelni!! Net van rajta az már csatlakoztatva van ezen kívül folyamatosan ujabb és ujabb felhasználókat avatárokat akar velem csináltatni.Még is mi ez? Hogy kapcsoljam be?Valaki kérem segítsen!!2015. okt. 16. 18:11
1/5 anonim válasza:
Lehet kell hozzá xbox live elöfizetés.
2/5 anonim válasza:
Igen biztosan kell hozzá elöfizetés
3/5 bubu119988 válasza:
Engem is ez mozgat nekem sikerult regisztálnom de a játék onnan megakad hogy a műholdnál vagyok es befagy mit csináljak
4/5 BeniValler válasza:
Bubu nekem is ez a problemam te elorebb jutottal ebben ? En nekem a jatek penteken jott meg
5/5 tothakos8 válasza:
Nekem is ez volt a baj,de vettem hozzá eredeti xbox 360as HDDt a kevés tárhely miatt,feltelepítettem rá,és a probléma megszünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!