Miért van az hogy a játékkiadók a konzolokat tartják elsődlegesnek és a pc-sekkel nem foglalkoznak annyira?
Mert szerintem sokkal többen játszanak pc-n mint konzolon,és sokkal nagyobb lenne a bevételük a játékok árából ha inkább a pc-t tartanák elsődlegesnek. kb.22 millio ps4 és 12 millio xbox one van eladva, szeritem ennél sokkal de sokkal többeknek van gépük.
Szerintetek nem igazságtalan ez?
Konzolra olcsóbb,könnyebb előállítani. Csak megcsinálják a játékot és kész. Pc-re optimalizálni, alakítgatni kell, kitalálni hogyan gyártsák, mit hogy csináljanak hogy megérje a játékosoknak, és mindenkinek a legjobb legyen, tehát tudj rajta játszani atomerőmű nélkül is, vagy megérje megvenni. Vagy épp milyen gépeken fusson jobban Mert ugye xbox-oknak vagy ps-eknek hasonló a felépítése, pc-nél viszont ahány ház annyi szokás.
Másrészt konzolon élvezhetőbb a játék, és valahogy tök más hangulatot ad vissza mint mondjuk a pc-s
Hát első mindent elmondott de amíóta meg vettem a ps 4 et a gépen alig játszok.
És minden konzol hasónló hardveresen így elég optimalizálni az xbox hardvehez meg a ps hez.
Amúgy nem is tudom talán a dying light nél is mekkora felháborodás volt, hogy 980 al akadoztt a játék és volt akinek meg tökéletesen ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!