Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kihúztam az iPodom, mikor azt...

Kihúztam az iPodom, mikor azt írta, hogy ne húzzam ki és most meghülyült. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ezer éve megvan már, de még sose húztam ki csak úgy, de most muszáj volt, mert a hülye gép a munkahelyemen elkezdett frissíteni kikapcsolás után és már nem bírtam kivárni.

Azt írja, csatlakoztassam iTunes-hoz, de az a baj, hogy vidéken van az a gép, amihez tartozik, én meg 2 hétig -mire újra hazamegyek- hülyét kapok zene nélkül.:-/ :) Ezt úgy utálom a iPodban, hogy az "anyagép" kell hozzá, hogy észhez térjen, bármi baja is van.-.- De remélem, máshogy is meg lehet gyógyítani.

2015. okt. 14. 19:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!