Gamer egér 5000ft körül? (több lent)
ha lehetséges dupla klikk is legyen rajta.
főleg cs go-hoz kéne.
Pedig a maurus pont ilyen fogashoz jo eger.
a M6800 meg nem rossz ilyen fogashoz, tapasztalat, mert en is igy fogom :)
A Maurus (a GX-ben végződő nevű testvére egy szemét) és a G100S is finger tip fogású.
A Gagyibájtot nem ajánlom, mivel elég gyenge szenzor van benne és minőségre is veri mindkét másik egér.
Kedves 6.
Teljesen igazad van abban, hogy a gigabite nem top10-es eger, de ha a kerdezonek csak 5e forintja van, akkor a G100s 8.000+ ara nem biztos hogy megfelelo neki.
(bar, elegge jonak tunik, btw.)
Kedves 7.
Ha egy egérre ráírják, hogy "gamer", még nem biztos, hogy az lesz, mivel ahhoz normális szenzorral is kell rendelkeznie, nem úgy, mint a Gagyibájtod (PAW3101 - rosszabb, mint amire gondoltam).A kérdező meg ilyent keresne, de 5k-ért használtpiacon/eBayen (amúgy mindkettőt ajánlom) kívül nem fog normális egeret találni, ellenben CS-hez pont az kéne. Gyűjt még egy kicsit, és meg is van a pénz az egyik általam ajánlott egérre. 2k ft nem a világvége.
Kedves 8.
5+3 = 8, nem 5+2 :)
Viszont, teljesen igazad van, hogy 5e-ert nem lehet igazzy gamming egeret venni. Bar legtobbszor valojaban nem is az kell az embernek.
(Megjegyzem, razer impertetorom van, a gigabayt "wow, ez nem is annyira rossz, mint amilyen olcso!" erzesere akkor kaptam ra, amikor gyorsan kellett valami ami jobb, mint "olcso teszkos" eger.
Termeszetesen, nem rughat labdaba a komoly versenyzok kozott - de 5K korul nem tudok ujonnan jobb egeret (foleg nem a 3K mezonyben.) )
A Genius Maurust is ajánlottam, csak a Maurus GX-et nem, előbbi 7K-tól kezdődik.
5K-ért talán az A4Tech X7/Bládi egerei még elmennek, de egy kicsivel többért már sokkal jobb egeret lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!