Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Gamer egér 5000ft körül?...

Gamer egér 5000ft körül? (több lent)

Figyelt kérdés

ha lehetséges dupla klikk is legyen rajta.

főleg cs go-hoz kéne.

2015. okt. 14. 17:14
1 2
 1/11 anonim válasza:
A legolcsóbb gamer egér a Genius Maurus, ~7000ft, ezt követi a Logitech G100S ~8000ft-tal. Bár dupla klikk nincs rajtuk, a szoftverükben bármilyen makrót beállíthatsz, amit a gombokhoz rendelhetsz majd hozzá.
2015. okt. 15. 00:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Reszemrol a "Gigabyte M6800" ami egy meglepoen jo eger az ilyen alacsonyabb arfekvesben.
2015. okt. 15. 04:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , de nekem ezek az egerek nem esnek a kezemre. én csak 3 ujjal fogom az oldalát nem pedig teli tenyérrel:/
2015. okt. 16. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

Pedig a maurus pont ilyen fogashoz jo eger.

a M6800 meg nem rossz ilyen fogashoz, tapasztalat, mert en is igy fogom :)

2015. okt. 16. 22:42
 5/11 A kérdező kommentje:
oké köszi
2015. okt. 17. 13:05
 6/11 anonim válasza:

A Maurus (a GX-ben végződő nevű testvére egy szemét) és a G100S is finger tip fogású.

A Gagyibájtot nem ajánlom, mivel elég gyenge szenzor van benne és minőségre is veri mindkét másik egér.

2015. okt. 17. 17:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves 6.

Teljesen igazad van abban, hogy a gigabite nem top10-es eger, de ha a kerdezonek csak 5e forintja van, akkor a G100s 8.000+ ara nem biztos hogy megfelelo neki.

(bar, elegge jonak tunik, btw.)

2015. okt. 17. 18:55
 8/11 anonim válasza:

Kedves 7.

Ha egy egérre ráírják, hogy "gamer", még nem biztos, hogy az lesz, mivel ahhoz normális szenzorral is kell rendelkeznie, nem úgy, mint a Gagyibájtod (PAW3101 - rosszabb, mint amire gondoltam).A kérdező meg ilyent keresne, de 5k-ért használtpiacon/eBayen (amúgy mindkettőt ajánlom) kívül nem fog normális egeret találni, ellenben CS-hez pont az kéne. Gyűjt még egy kicsit, és meg is van a pénz az egyik általam ajánlott egérre. 2k ft nem a világvége.

2015. okt. 17. 19:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves 8.

5+3 = 8, nem 5+2 :)

Viszont, teljesen igazad van, hogy 5e-ert nem lehet igazzy gamming egeret venni. Bar legtobbszor valojaban nem is az kell az embernek.

(Megjegyzem, razer impertetorom van, a gigabayt "wow, ez nem is annyira rossz, mint amilyen olcso!" erzesere akkor kaptam ra, amikor gyorsan kellett valami ami jobb, mint "olcso teszkos" eger.

Termeszetesen, nem rughat labdaba a komoly versenyzok kozott - de 5K korul nem tudok ujonnan jobb egeret (foleg nem a 3K mezonyben.) )

2015. okt. 17. 21:22
 10/11 anonim válasza:

A Genius Maurust is ajánlottam, csak a Maurus GX-et nem, előbbi 7K-tól kezdődik.

5K-ért talán az A4Tech X7/Bládi egerei még elmennek, de egy kicsivel többért már sokkal jobb egeret lehet venni.

2015. okt. 17. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!