Mi a véleményetek erről a tv-ről?
Figyelt kérdés
Szeretnénk venni egy nagyobb 3D tv. Mi a véleményetek erről? Vagy ti milyet ajánlanátok?
2015. okt. 13. 17:49
1/6 anonim válasza:
Philpset ne! A versenytársak mögött jár technológiában. Ennyi pénzért kapsz már Sony-t meg LG-t is.
2/6 anonim válasza:
Sajnos csatlakoznom kell az előttem hozzászólóhoz. Nekünk is egy Philips példányunk van, igaz hogy nem a legkorszerűbb, (most lesz két éves), de a Smart funkció használhatatlan majdnem hogy, még a menü is szaggat néhol.
4/6 anonim válasza:
Benne van a nevében, hogy Sony, akkor szerinted milyen lehet? :)
Egyebkent szerintem ez mar tokeletes.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a Phillips nagyon jó! Nekünk is azvan és az Ambilight funkcióját nagyon is szeretem! Az igaz a menü picit szaggat, de havonta csak 1x használom így nem zavar. A képminősége szinte tökéletes.
6/6 anonim válasza:
Nyilván, aki elkövette azt a hibát, hogy Philipset vett, nem fogja ezt beismerni. Érdemes megemlíteni, hogy a régebbi Philips tévék nem tudták a 24p lejátszást akkor, amikor az összes versenytársnál ez megvolt. Az meg, hogy hangulatvilágítást vetít a falra, senkit nem érdekel, egy LCD tévének nem ez a dolga, hanem minőségi kép megjelenítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!