Kb havonta veszek 2k körüli fejhalgatót ha egyszer vennék 6-10k -ért akk az szerintetek tovább birná pl kevésbé tőrne meg?
Minden attól függ, hogy használod. Ha rángatod a vezetéket, nem pakolod el rendesen, hagyod hogy megcsavarodjon, összecsomózódjon, akkor el fog töredezni.
Ha vigyázol (vagy vigyáznál) rá, akkor egy jól megválasztott 2-3000Ft-os füles is ugyanolyan tartós lehet. Ha nem, akkor egy 8-10000Ft-os is tönkre fog menni. Valamivel tartósabb, de ez nam azt jelenti, hogy kedvedre nyúzhatod, vigyázni kell rá ugyanúgy, és ésszerűen normálisan használni.
A hangsúly a hang minőségén van, ami egy drágább, márkás fülesnél lényegesen jobb mint egy noname esetében.
Nekem van egy 2000Ft-os fülesem is megvan több mint egy éve (lassan 2), volt egy korábban, ami szintén 2000Ft-ért 2,5 évet bírt (és víz tette tönkre, nem a vezeték szakadt). Most vettem egy sony-t is, ami 8000Ft volt, ez sem erősebb, de jobban szól. Szóval a hangsúly a használat módján van. Egyik sem elpusztíthatatlan.
Hát gondolom nem viccből kerül annyival többe.
Én pl mindig igyekszek inkább használtan venni egy jó Nokia fülest, mint sok made in china hulladékot( már elnézést a kifejezésért).
Sajnos nem egyértelmű az összefüggés az ár és a tartósság között.
A minőségnél nem kérdés, hogy a pár ezres és a tízezres durván másként szól, viszont, ha nyúzod, akkor minimálisan fogja tovább bírni, ugyanúgy megszakad valahol, ugyanúgy kilazul a kábel a fülesnél ha véletlenül megrántod.
Én sportoláshoz vettem drágát ugyanezért, mint te, de alig bírta tovább, az is lehet, hogy csak a szerencsének köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!