Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lépjek be a Windows 10be?

Hogyan lépjek be a Windows 10be?

Figyelt kérdés
Amikor bekapcsolom a laptopot minden rendessen elindul, mindaddig ameddig meg nem jelenik a windows 10 embléma, majd miután ez eltűnik csak fekete kép és az egér jelenik meg, ahogyan tölt be, de 1 óra után is csak ugyan az. Mi a teendő?
2015. okt. 11. 22:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen. Videókártyád milyen? Ati kártyák nem kompatibilis drivere is okoz ilyet.

Igazi megoldást nem találtam, de azért be tudok lépni.

Ha alvóüzembe teszem, aztán elindítom, akkor már jól működik. A másik lehetőséget tegnap vettem észre. Ha a kép közepe körül kattingattam az egérrel, bejött a rendes kép.

Valódi megoldás a megfelelő ATI driver lenne, de az már nem lesz. Amit most használok, még Vistara készült.

2015. okt. 12. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!