Hogy működik a selyem dóm magassugárzó? mi a különbség a selyem és mylar magassugárzók között?
ugyan úgy működik csak a membrán anyaga nem selyem hanem mylar.
ha jól tudom az egy fémes membrán,ha valami drágább cucc akkor még jó is lehet,ha viszont egy olcsó mylar magas akkor valószínű elég érces hangja lehet,csak is réz kábel javasolt hozzá,ezüstös nem.
én ugyan úgy kezelném mint a titánt.
olcsóbb és drágább titán közt is az a különbség hogy az olcsóbb vastagabb anyagú,tehát merevebb a membrán.
egy magasnak jó ha picit puha,másként érces,visítós hangú lesz és emiatt muszáj beforgatni az viszont szerintem hátrány.
tehát,ugyanúgy működik,mint egy tölcséres hangsugárzó?
Nekem olyan van,ami picit puha,és nem mondanám ércesnek,persze nem high-end cucc,csak középkategória,de szerintem tisztán szól.
nem tudom tölcséres alatt mire gondolsz,nem olyan mint egy piezo ha arra érted.
egyébként a magas felépítését nem befolyásolja az hogy mylar vagy más anyagú a membrán,szóval itt konkrét típust kéne venni ahhoz hogy megtudd milyen felépítésű a hangszóró.
sőt igazából két hasonló felépítésű és azonos anyagú membránból készült magas közt is lehet nagy különbség.
ezért is akadnak olyanok hogy pl 28mm-es selyem dóm egyik 20ezer forint másik meg 150 ezer forint.
ránézésre meg nem mondod hogy a kettő közt hangban nagy különbség van.
Itt egy link,nekem ez van otthon,ez hogy működik?
egész ígéretesnek tűnik valamint nekem ez nem mylarnak látszik hanem selyemnek.
felépítése semmi extra,azon kívül hogy ferrofluid hűtés van benne.
egyébként valami ilyenre kell gondolni,lehetőleg ne szedd szét mert ha a ferrofluid nem lesz benne akkor el is cseszted elég rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!