Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » ITouch-os Ebuddy szoftverhez...

ITouch-os Ebuddy szoftverhez kell WiFi elérés?

Figyelt kérdés
Van az az ingyenes tölthető Ebuddy szoftver. Van hozzáhasonló Skype is meg Facebook. Ezekhez kell Wifi vagy 3G elérés, vagy csak a Safari böngészője igényli?
2010. márc. 15. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:

A gépedre töltsed le az alkalmazásokat.

A touchban menj be a Reset menü pontba ott a Hard Resetre kattints, mindenre Yes yes yes!

A Pc-n nyissál meg egy Parancssort, és írd ezt : Format C

és nyomj egy entert! Ha kérdez vmit, akkor Igen-igen -igen!

2010. márc. 15. 19:15
 2/5 A kérdező kommentje:

hűűűűű és sikerült :D:D köszi szépen te gyökér :D

de most komolyan...valaki? :)

2010. márc. 15. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
tudom, hogy mi az a wifi? szerintem nem. ha tudnád nem kérdeznél ilyet:( keress rá gugliban ;)
2010. márc. 15. 19:40
 4/5 A kérdező kommentje:
vezetéknélküli net....de errefelé északkeleten nincs mindenhol wifi lefedettség. vagy ezt tudom rosszul?:O
2010. márc. 15. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Gratulálok az okos kérdésedhez és igen kell hozzá wifi vagy 3g kapcsolat (tudod internet)

majd gondolati úton fog működni:

Jóska jött 1 mail-ed nem nézed meg?

Vájá Pali megállt a kisagyamnál...

2010. márc. 16. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!