Miért nem működik a UPC box?
Figyelt kérdés
Pakolás közben megnyomtam rajta a kikapcsoló gombot. Visszakapcsoltam, de azóta nem működik. Csak egy-két adó jön be, ami gondolom mindenhogyan fogható, de a boxon keresztül nem jönnek a csatornák.
Újra megnyomtam a bekapcsoló gombot, hátha nem nyomtam meg rendesen. Áramtalanítottam is a boxot is, tv-t is, de nem jó.
Mit csináljak???
2015. okt. 3. 09:19
1/1 homo ludensz válasza:
Megnéztem az enyémet s igaz hogy ez Tcom-os de ezen van hátul RESET lyuk. Abba belenyúlsz egy golyóstoll végével és megnyomod vissza áll gondolom gyári értékre.Lehet hogy újra kell programoznod a csatornákat viszont működnie kell.
Viharnál én mindig hátul lekapcsolom és visszakapcsolás után vidáman működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!