Vásároltál már az Elektro Outlet-ből olyan tv-t, ami kiállított darab volt, mennyire vagy elégedett vele, nem hibásodott meg hamar?
Szia!
Én már több lakást rendeztem be, a tőlük vásárolt termékekkel, és tv-ket is vettem. Utoljára a szegedi üzletben, egy éve, egy 55" UHD Smart Tv-t 170.000Ft-ért. Jó vétel volt nagyon, és kifogástalanul működik.
Nekem mondták, hogy franchise boltból ne vegyek, mert nem az ő garanciájuk, szerencsére hallgattam rájuk.
Mindegyik szuperül működik(6-8 éve!).
Egyszer volt egy hűtő meghibásodás, de nem tartom rendkívülinek a szervizelési időt. Amennyi mindent vettem tőlük, Murphy törvénye nem jött be eddig, pedig jó pár év eltelt.
:D
Én ajánlom mindenkinek, de csak a kecskeméti, és a szegedi üzletekből vásároltam (meg egyszer a békéscsabaiból rendeltünk), róluk tudok érdemben nyilatkozni. Ott segítőkészek voltak.
Ismerősöm a pesti üzletben volt, azt mondta, oda soha nem megy be, de ő az emberek miatt.
(Pesten még a köszönés is feláras, tapasztalatból tudom!).
Az a néhány negatív tapasztalat elenyésző, amit írnak róluk.
Bizonyára nem csak ennyi vásárlójuk van.
Pozitív tapasztalatokat meg alig írja le valaki, rajtam kívül,ahogyan látom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!